Με τη βοήθεια του σχεδιαστικού προγράμματος Matrix 8 και του εκτυπωτή Aureus της Envisiontec, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε σχέδιο με λεπτομέρεια, σε χρυσό, λευκόχρυσο, πλατίνα και ασήμι, εξασφαλίζοντας παράλληλα στον κάθε επαγγελματία και ιδιώτη κορυφαία ποιότητα, ακρίβεια και εχεμύθεια. Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι, πλέον, απαραίτητη και στο χώρο της κοσμηματοποιίας.

Πέρα, λοιπόν, από την κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος, το εργαστήριό μας διαθέτει και 3D printer για την τριδιάστατη εκτύπωση μοντέλων σε ρητίνη, επιτυγχάνοντας ταχύτητα και ακρίβεια. To laser χάραξης – κοπής έχει τη δυνατότητα να χαράξει οποιαδήποτε επιφάνεια και μέταλλο, με μεγάλη λεπτομέρεια, σε μηδενικό χρόνο, δημιουργώντας ένα μοναδικό και διαχρονικό αποτέλεσμα. Οι δυνατότητες όμως δεν σταματούν εκεί, αφού το laser χαράζει οποιοδήποτε σχέδιο (π.χ. όνομα) σε οποιοδήποτε μέταλλο και με απόλυτη ακρίβεια.

Πέρα από την κοπή και τη χάραξη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το σχέδιο, ακόμα και να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για εσάς.

Στο εργαστήριό μας παρέχεται η εξειδικευμένη υπηρεσία κόλλησης πολύτιμων μετάλλων με το ειδικό laser συγκόλλησης, ιδανικό τόσο για τις κατασκευές, όσο και για τις επισκευές.

Με το Skyray Instrument Spectrometer, μπορούμε σε ένα μόλις λεπτό να προσδιορίσουμε από ποια μέταλλα αποτελείται το αντικείμενό σας και σε τι περιεκτικότητα.