Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινάει το 1988, όπου ο Πέτρος Βιέρος, ύστερα από ήδη 25 χρόνια παρουσίας στην κατασκευή κοσμήματος, ανοίγει το δικό του εργαστήριο, με σκοπό τη δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων, καθώς και τη συνεργασία με μεγάλους οίκους της χρυσοχοΐας. Από το 2003 μέχρι και σήμερα, τα ηνία του εργαστηρίου έχει η επόμενη γενιά. Ο Αυγέρης Βιέρος, γνώστης της κατασκευής κοσμήματος, με άποψη για το σχεδιασμό και τη δημιουργία μοναδικών κομματιών, έχει αναλάβει την εξέλιξη της επιχείρησης. Εξοπλίζοντας το εργαστήριο με πρωτοποριακά μηχανήματα, όπως 3D printer, workstation για το Matrix 8, laser συγκόλλησης, laser χαρακτικό-κοπτικό και άλλα, έχει δημιουργήσει έναν άψογα οργανωμένο χώρο, με σκοπό να εξυπηρετείται στο έπακρο κάθε επαγγελματίας ή ιδιώτης.
Τρόποι Πληρωμής
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Με χρεωστική​ κάρτα
 • Σχεδιασμός Κοσμημάτων

  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας στον χώρο του κοσμήματος σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική, μας έχουν κάνει μοναδικούς στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής κοσμήμάτων.

  3d Printing

  Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι πλέον απαραίτητη και στην κοσμηματοποιϊα. Το εργαστήριο μας διαθέτει και 3d printer για τρισδιάστατη εκτύπωση μοντέλων σε ρυτίνη, επιτυγχάνοντας ταχύτητα και ακρίβεια.

  Laser Χάραξης – Κοπής

  Το laser χάραξης – κοπής έχει τη δυνατότητα να χαράξει οποιαδήποτε επιφάνεια και μέταλλο με μεγάλη λεπτομέρεια σε μηδενικό χρόνο, δημιουργώντας ένα μοναδικό και διαχρονικό αποτέλεσμα.

  Laser Συγκόλλησης

  Στο εργαστήριό μας παρέχεται η εξειδεικευμένη υπηρεσία κόλλησης πολύτιμων μετάλλων με το ειδικό laser συγκόλλησης.

  Φασματογράφος

  Με το Skyray Instrument Spextometer μπορούμε σε ένα μόλις λεπτό να προσδιορίσουμε τα μέταλλα από τα οποία αποτελείται το αντικείμενό σας και την περιεκτικότητά τους. 

  Επισκευές

  Το εργαστήριό μας κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της επισκευής κοσμημάτων έχοντας αναλάβει το «After Sales Service» μεγάλων κοσμηματοπωλών και οίκων διεθνούς φήμης.

  Κατασκευές Πλατίνης

  Ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια της χρυσοχοΐας είναι η κατασκευή κοσμημάτων από πλατίνη. Το εργαστήριό μας έχει την απαιτούμενη πείρα και δεξιοτεχνία ώστε να αναλάβει οποιαδήποτε παραγγελία σας.